Closer to two.


tänk vad kul man kan ha utan smink ibland (:

The lights are on but you're not home.

Sitter och lyssnar på en himla skön cover på "Addicted to love" (originalversion av Robert Palmer) som sjungs av Florence and the Machine.
Florence= min nya favorit!

White Rabbit.


Thirteenth of december. Chillin.

Klockan stod på kvart i fem i morse.. varför? Jo, jag skulle för första gången på fem år vara med i ett luciatåg (obligatoriskt i Musikestet) .
Lussade på min skola och på en till skola i Arvika och allt var väldigt mysigt. Var dock otroligt nervös inför första "lusset" och trodde jag skulle svimma, men nervositet släppte så fort vi började gå ut:D
Efteråt satt vi och kollade på "Sagan om ändringen" på storskärm och drack massa festis.. haha MYCKET estetigt ;)
Just nu är det första gången på två år som jag tagit en tidig buss hem (som inte varit en fredag), så resten av dagen skall gå åt till att chillas ;) mmmm... så skönt! ska kura ner mig i min soffa med massa glögg och frukt och kolla på SATC med min stora, snälla "lussekatt". Livet känns trött, men skööönt!

The Mr Big.

Medan du läser detta inlägg, ha gärna låten "You've Got The Love" i bakgrunden så förstärks allt lite mer, då det var den här låten jag lyssnat på 5 gånger i rad medan jag skrivit inlägget.
Igår satt jag och kollade på Sex And The City The Movie. Av någon anledning har jag aldrig gillat Aidan, utan alltid varit ett stoort fan av Mr Big, jag vet att alla tycker han är ett as som lämnar Carrie och gör dumma grejer hela tiden, men han är ju också den som alltid finns där för henne (förutom hennes vänner).
Har kommit fram till att nog alla tjejer har lite av en Mr Big där någonstans. Den där killen/mannen som man kan gå tillbaka till och som är extra svår att släppa. Den där personen som man kan vara exakt sig själv med som sett en i alla skepnader utan att ändra sin syn på en. Nu behöver man ju självklart inte välja honom i slutet av den vackra sagan, men någonstans har han återkommit i sagan. Det är kanske inte ens säkert att man vet varför man tycker så mycket om just den personen, eller varför man ens haft ett förhållande med honom, men kvar i ens huvud är han.
Mr Big känns som en stabil, varm vägg som Carrie alltid kan luta sig på och som alltid är snäll och stöttande. En sån person borde vi alla tjejer få ha. Mr Big är som ett uttryck för den där killen som man "hittar hem" till då och då och som alltid finns där i bakgrunden på ett eller annat vis.
Se och njut av romantiken:
http://www.youtube.com/watch?v=9_vbEMOb5_4

walking in a winter wonderland

Visst är det vackert? Kylan, grenarna fyllda med rimfrost, solen som tränger igenom snökristallerna osv.
/emy

a looong time ago.

Yes, det var sjukt längesen jag skrev något. Så typiskt mig att bara få för mig att något är jobbigt och sluta, men NU är jag här igen! :D
Det är sjukt kallt här i Värmland (haha, ironiiiiii) och jag går runt klädd i tjocka tröjor, långkallingar och en massa varma sockor.. mmmm, det är ju det som är så mysigt med vintern!
(kommer bilder på kylan senare)
Men ville helt enkelt bara säga att I'm BACK! :D
<3

RSS 2.0