porque tengo que estudiar

Hej!
Såhär kan det gå när man egentligen ska arbeta med ens spanskaläxa som en idiot.. man finner sig själv på nån mycket roligare hemsida och vägrar orka bry sig om att ens lärare kommer att döda en om man inte lämnar in läxan... visst är vi konstiga?
Ville bara berätta att jag igår var med min kära vän Anna. Vi typ blåste bubblor :) (haha, där förlorade ni säkert allt hopp om att jag skulle vara lite normal, men testa det själva! Bubblor är kul! :D) , sprang ute i extremt tjock dimma och kollade på Avatar...
...och nu måste jag ju såklart berätta om min relation till just filmen Avatar.
Jag har tidigare tyckt att filmen verkar vara heeelt utom min smak. Den innehåller rymdskepp, robotar, blå utomjordingar som lyser, och rider på drakar. you name it.
Förra veckan försökte jag se lite av den, men gav upp efter typ tio minuter. Men igår valde jag att ge den en till chans.. och guess what...JAG ÄLSKADE DEN!!! Inte nog med att den åå så coola Michelle Rodriguez är med och spelar en grymt cool roll så är det en riktigt bra film, heelt över mina förväntningar! Jag grät så klart en bit in i filmen.. det var såå sorgligt.
James Cameron gjorde det verkligen igen! Han gjorde en grymt bra film av en halvbra story och fick mig att gråta!
Näpp, nu ska jag fortsätta att plugga, ni får ha en skön kväll!
Puss

tropical

Godmorgon!
Ska snart ta en promenad i det tropiska vädret ute. Det är typ 15 grader och extremt fuktigt, vilket vi inte är direkt vana vid här i Värmland.
Igår var jag inne i Arvika på rep inför skolans slutprojekt Lets Go To The Movies. Sen sprang jag ner till "Röda Korset" och införskaffade en riktigt snygg, svart kavaj. Tyvärr var den lite kort i ärmarna, men det löste jag genom att kavla upp dem lite, vilket gjorde kavajen mycket mer "Jag".
Köpte också en film, det är en livespelning med G`n´R -88. Hade redan sett några av låtarna på utube, men eftersom det är en riktgit bra spelning, var jag bara tvungen att köpa filmen! (ooohja, ännu ett objekt i min "nördsamling" med GnR)
Idag tänker jag bara ta det lugnt, kanske baka muffins eller nåt? Det är ju liksom näst sista dagen innan skolan börjar igen!
Fick ett tips av min kära syster förut om ett band som tydligen är bra, Arch Enemy.. hmm, jag ska kolla upp dem och kommer med en åsikt senare :)
Puss!

en ny kavaj

Man kan hitta mycket vid second hand =) oohja

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0