rock and fashion= the same shit?

Vet inte vad jag tycker om det här... hmm, slash dyker upp i ett Modeprogram (In Fashion) på kanalen Star och börjar snacka om personlig stil, vilka trender han satt , hur lika rock och mode är etc. WHAT?!
Ursäkta men om det vore någon som skulle snacka om mode och trend, vore det W. Axl Rose. Varför? Joo, hur ofta är det vi ser rockare gå runt med cylinderhatt med ett avklippt bälte virat runt? Eller hur ofta är det vi ser någon som faktiskt orkar spara ut låångt, krulligt, svart hår och sedan kamma fram det i ansiktet för att efter det elda upp lite med hjälp av en cigarett? Inte så ofta.
Hur ofta är det vi har sett rockare med bandana, eller folk över huvudtaget bära bandana? Eller rockare som börjar att pynta sina stövlar eller random skor med typ kedjor? GANSKA OFTA.
Vem har egentligen lyckats sätta en trend, och vem har egentligen lyckats göra ett enormt trademark åt sig själv?
Okej, jag menar inte att jag inte alls tycker om Slash eller så, jag är bara ganska trött på det sättet han till exempel pratar om andra på, och lyfter fram sig själv som kungen, när han tillsammans med andra slitit lika hårt. Vissvisst, det går inte att komma ifrån att han är en riktigt talangfull 45-åring med ett grym stil, som förvandlats till enormt trademark... men bara för att man är omtyckt och vet att folk tycker man är coolast i världen, behöver man inte dra nytta av det.
Dock gillar jag skarpt att han tar hela bandet som exempel när han pratar, det kanske bara är de som klippt ihop snutten som fått allt att verka som att de handlar om Slash, vem vet. De skapade en grym stil ihop, som fortfarande inspirerar.
Ger en länk till klippet, så får ni själva avgöra vart fokuset ligger på ;)
:D Here it is. Slash i programmet In Fashion på kanalen Star
http://www.youtube.com/watch?v=qnM1VgWZRYw

Kommentarer
Postat av: AnnaMee

Snygg blogg Sötis! ;)

Men kan inte helt hålla med dej. Av de jag känner är det fler av dem som snott Slash's stil, än Axl.

Varför? För att Axl inte "skapade" sin stil. Den fanns där sedan. Slash gjorde nåt som verkligen stack ut. ^^

Men vad fan gör min älskling på ett modemagasin? Det är nåt jag inte heller fattar.. :o

2010-07-19 @ 07:59:39
URL: http://annameee.blogg.se/
Postat av: gfishtula

det beror ju såklart på vilka man känner, har sett osv, så det är väll antagligen en olösbar diskussion. Men att Axl INTE skapade sin stil är väll ändå lite fel? När Axl anlände till LA -82 bestod rockscenen av glam. (N.Y Dolls, Kiss, Aerosmith osv)han blev typ mobbad för sin stil (boots, stora skinnjackor osv) därför hjälpte till exempel Izzy och monique honom med hans stil för att han skulle kunna bli accepterad i rockkretsarna, men när han senare blev ett känt namn i LA genom Hollywood Rose kunde han gå tillbaka till sin egen stil, eftersom han hade respekt.Kanske därför man kan tro att det inte är hans egen stil.

Jag tror det är just Axl och Slash som är de enda i bandet med en helt egen stil, trademark och trendsättning.

resten var ju typ:

Izzy= rock n roll in i märgen, mycket keith richards och the rolling stones, dock var det han som satte "stilen" på resten av bandet så att ingen körde på typ Glam.

duff= punk.

Steven=alldaglig rock, simpla kläder.



Puss! <3<3

2010-07-19 @ 20:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0